FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 14.02.2012 03:02:20

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Ja çfarë e kënaq më shumë një grua

Ja çfarë e kënaq më shumë një gruaTë ketë një shtëpi të pastër ndërsa bën seks dhe të jetë në formë e të qeshë me miket e veta: këto gjëra e kënaqin më shumë një grua.

Ky është përfundimi i një sondazhi të Reebok, që ka angazhuar për këtë qëllim edhe dy aktoret e njohura, Eva Mendes dhe Helena Christensen.

Sondazhi tregon se të qeshurat dhe koha e kaluar me mikeshat, si dhe pushimet, janë në vendet e para të kënaqësive për femrat.

Më pas vjen forma e mirë fizike, duke qenë se vetëm 19% prej tyre besojnë se kanë një trup të mirë, si dhe një lidhje e qendrueshme romantike dhe një marrëdhënie e kënaqshme seksuale.

Offline

 

14.02.2012 03:02:20

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting