FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 19.08.2010 10:51:10

Alboni0
i/e regjistruar
Registered: 17.08.2010
Posts: 4

femra a keni bo ndonjehere sex ne msn dhe ne tel..

?

Last edited by Alboni0 (08.12.2010 15:16:31)

Offline

 

19.08.2010 10:51:10

AdBot
Advertisements

#2 19.08.2010 19:04:29

Nemo
i/e regjistruar
Registered: 11.08.2010
Posts: 15

Re: femra a keni bo ndonjehere sex ne msn dhe ne tel..

qysh behet sex me msn ose telefon -4-

Offline

 

#3 22.08.2010 09:10:11

buqja
i/e regjistruar
Registered: 13.09.2009
Posts: 20

Re: femra a keni bo ndonjehere sex ne msn dhe ne tel..

nganjehere po po

Last edited by buqja (22.08.2010 09:10:41)

Offline

 

#4 22.08.2010 19:21:45

roku
i/e regjistruar
Registered: 28.02.2008
Posts: 100
Website

Re: femra a keni bo ndonjehere sex ne msn dhe ne tel..

buqe  kallxona  qysh bane seks  hajde me   mob   ose  tel  shp  ok  po me msn  qysh bane seks  ??? :D

Offline

 

#5 27.08.2010 13:21:03

loressa
i/e regjistruar
Registered: 27.10.2009
Posts: 153

Re: femra a keni bo ndonjehere sex ne msn dhe ne tel..

roku me mikrofon e ka pas fjalen qika

Offline

 

#6 30.04.2012 10:11:19

erolkarmadhe
karmadhe
From: prizren
Registered: 30.04.2012
Posts: 6

Re: femra a keni bo ndonjehere sex ne msn dhe ne tel..

permes cameres... cam 2 cam... kisha tregue un nese lajmeroheni...;)

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting