FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 06.09.2009 16:20:21

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Meshkujt që gërhasin jetojnë më pak

Meshkujt të cilët gërhasin me zë gjatë fjetjes, kanë jetëgjatësi më të shkurtër në krahasim me ata të cilën flenë të qetë.

Shkencëtarët pranë Universitetit John Hopkinn në Baltimoore, pohojnë se meshkujt me moshë mesatare të cilët gërhasin në gjumë, janë dyfish më të rrezikuar që të vdesin papritmas dhe në moshë më të re.

Megjithatë, ata nuk kanë arritur të zbulojnë nëse gërhitja shkaktohet nga gjendja jo e mirë shëndetësore ose nga ndonjë problem tjetër

Studimi i realizuar te më shumë se 6.000 participantë, ka treguar se femrat të cilat gërhasin janë dukshëm më pak të rrezikuara sesa meshkujt për të vdekur në moshë të re, megjithatë autoret e studimit nuk e përjashtojnë mundësinë që edhe femrat që gërhasin në gjumë mund të jenë të rrezikuara nga vdekja e hershme apo e papritur.

Offline

 

06.09.2009 16:20:21

AdBot
Advertisements

#2 02.06.2012 18:35:10

rrotaemullinit
i/e regjistruar
Registered: 02.06.2012
Posts: 2

Re: Meshkujt që gërhasin jetojnë më pak

gabim e keni shume gabim keni ju edhe ata qe e kan zbulu kete fenomen fatal errorr

Offline

 

#3 04.08.2012 07:44:44

albo
i/e regjistruar
From: Itali
Registered: 07.04.2012
Posts: 15

Re: Meshkujt që gërhasin jetojnë më pak

une gerhas :rolleyes: . Ja fusin kot po ec :D

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting