FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 31.07.2009 19:31:40

Nita_GV
Administratore
From: Gostivar
Registered: 02.08.2007
Posts: 1452
Website

Pozicioni "69" ende më i preferuari

Pozicioni "69" ende më i preferuari


Në një anketë të kryer nga një revistë amerikane, shumica e të anketuarve kanë pohuar se ende u pëlqen mënyra e vjetër e marrëdhënieve seksuale pavarësisht metodave të reja. Shumica nga të anketuarit kanë thënë se pozita e tyre e preferuar seksuale është pozita "69".

Edhe pse lodrat e ndryshme dhe seksi nuk janë më tema tabu, sipas kësaj ankete rreth 70% e femrave dhe 80 % e meshkujve, preferojnë paralojën me shllag ose çokollatë sesa me lodra seksuale.

Seksi oral është më i mirë kur përdoren prezervativë me shije të cilët janë gjithnjë e më të kërkuar në krahasim me prezervativët e zakonshëm.

Dallimi më i madh ndërmjet meshkujve dhe femrave ka qenë në xhirimin e marrëdhënieve të tyre seksuale. Këto xhirime pa asnjë problem do t’i kishin bërë rreth 60% e meshkujve, ndërsa rreth 70% e femrave janë kundër tyre.

Nga të gjithë të anketuarit, 95 % kanë kundërshtuar idenë për nxjerrjen në internet të xhirimeve të tyre, duke respektuar intimitetin personal dhe të partnerit. Ndërsa 75% e tyre kanë thënë se u pëlqen seksi me anë të SMS-ve

Offline

 

31.07.2009 19:31:40

AdBot
Advertisements

#2 07.09.2009 07:52:12

cani
i/e regjistruar
Registered: 07.09.2009
Posts: 145

Re: Pozicioni "69" ende më i preferuari

oj nita me ty gjitha pozitat jem te mira , dhe kur te kesh sex me mua ti tregoj edhe disa tjera qe t i me siguri qe i dine

Offline

 

#3 29.09.2009 08:24:59

laura
i/e regjistruar
Registered: 29.09.2009
Posts: 46

Re: Pozicioni "69" ende më i preferuari

mua me pelqen shume se te dy i sherbejne partnerit tjeter kenaqesia eshte dyfishe

Offline

 

#4 24.09.2012 15:02:14

bukurosh-26
i/e regjistruar
From: oslo
Registered: 28.08.2012
Posts: 18
Website

Re: Pozicioni "69" ende më i preferuari

nita edhe laura valla bre loqka dy dit pa nderpre jav kisha lepi besoni se me
lengun e pidhit juve isha knaq me kall 69kur tmi qet permi ftyr botht edhe pidhin me i lepi mu knaq dyt


i adhuroj pidhat

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting