FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 22.01.2008 02:46:16

Kaltrina
ohhh bejbiiii
From: Prishtina
Registered: 20.01.2008
Posts: 426
Website

A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

Ne shumë sondazhe e ambiente del se femrat shqiptare ne pergjithsi kanë tepër rezerva gjatë aktit seksual. Behet fjale për 2-3 herët e pare.

Offline

 

22.01.2008 02:46:16

AdBot
Advertisements

#2 22.01.2008 07:45:11

booss vetem booss
i/e regjistruar
Registered: 20.01.2008
Posts: 5

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

mendoj se vajzat shqiptare din mesemiri tee bejne sex

Offline

 

#3 22.01.2008 13:01:29

VictoR
i/e regjistruar
Registered: 21.01.2008
Posts: 24

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

femrat shqiptare dijn te bejn seks por shumica e tyre  nuk tregohen... bahen kishe spija kona....

Offline

 

#4 25.01.2008 22:11:25

Koqe_Kari
Lover_Boy
From: Germany
Registered: 19.01.2008
Posts: 154

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

Perse nuk din te bejn sex tashme jemi ne boten e civilizuar dhe  besoj se cdo femer shqiptare i di pozitat e sexit dhe ato qe e knaqin me teper  nje femer

Offline

 

#5 29.01.2008 10:39:53

haveri
i/e regjistruar
Registered: 09.01.2008
Posts: 22

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

Femrat shqipëtare dinë të bëjnë seks dhe atë shumë mirë , kështuqë insistoj që të mos i nënqmoni ato , sepse janë pjesë e jetës dhe të ardhmës sonë.

Offline

 

#6 18.02.2008 01:59:03

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

PO NORMAL QE DIJNE
EDHE ATO DIJNE TE KNAQIN PARTNERIN E TYRE GJATE SEKSIT

Offline

 

#7 16.04.2008 04:00:24

pflame
V.I.P. Member
Registered: 20.03.2008
Posts: 53

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

bravo bravo...gati se jena msu qe shum vite tu punu...
edhe femrat edhe meshkujt din ama jo edhe qaq....a mos i kshyr ti kta te ajshtit se kta t'rjepin...

Offline

 

#8 16.04.2008 08:29:07

Yleb
i/e regjistruar
Registered: 14.04.2008
Posts: 14

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

qifsha zezaket kur po i sho shiptaret tu bo sex ahhaha  s krahasohen a hah:L

Offline

 

#9 17.04.2008 22:13:22

UKA I SHARRIT
s.g reçica tetove
From: MAçEDONIJ
Registered: 07.03.2008
Posts: 36
Website

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

ja kuptimi je i pari


1- Mendoni pozitivisht
Neuroshkenca moderne mëson: Çdo mendim ka në trup një realitet biokimik. T'i ngresh mendimet dhe emocionet në një shkallë më të lartë, kjo do të thotë t'i shoqërosh ato me një miksturë neuropeptidesh dhe hormonesh tërësisht të ndryshme, nga ato kur mendimet janë të panikut, të frikës dhe të zemërimit. Porosia praktike që rrjedh nga ky konkluzion shkencor është i qartë: Kënaquni me mendime që prodhojnë biokiminë e shëndetit dhe të gëzimit.

Offline

 

#10 17.04.2008 22:15:31

UKA I SHARRIT
s.g reçica tetove
From: MAçEDONIJ
Registered: 07.03.2008
Posts: 36
Website

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

2- Përpiquni të ndjeheni seksi
Çdo grua duhet të bëjë përpjekje për paraqitjen e saj. Kujdesi për paraqitjen duhet të jetë i përditshëm. Nuk ka nevojë të harxhojë orë të tëra para pasqyrës, as të prishë shumë para për të brendshme të shtrenjta e jo komforte. Ajo duhet të vishet e të mbahet në atë mënyrë, që të ndjehet plot besim dhe tërheqëse. Ajo duhet të bëjë kujdes që të veshë tesha që venë në dukje pjesët më të mira të trupit të saj.

Offline

 

#11 17.04.2008 22:17:00

UKA I SHARRIT
s.g reçica tetove
From: MAçEDONIJ
Registered: 07.03.2008
Posts: 36
Website

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

3- Drejtoni marrëdhënien seksuale
Shpesh gratë ankohen se nuk kanë dëshirë për seks dhe si rrjedhojë nuk e gëzojnë seksin. Studimet më të fundit për këtë problem kanë treguar se dëshira për seks vjen edhe pasi ka filluar eksitimi seksual. Shprehja "oreksi vjen duke ngrënë " ka vlerë edhe në jetën seksuale. Nga këto studime rrjedh konkluzioni: Gra mos prisni që dëshira të ngrejë krye, bëni që ajo të ndodhë.

Offline

 

#12 17.04.2008 22:18:30

UKA I SHARRIT
s.g reçica tetove
From: MAçEDONIJ
Registered: 07.03.2008
Posts: 36
Website

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

4- Çdo gjë të re provojeni disa herë
Seks i mirë është çdo gjë me përjashtim të seksit rutinë. Rutina dhe monotonia e bëjnë seksin të bezdisshëm, ato janë armiqtë e kënaqësisë seksuale. Çdo gjë e re që futet në marrëdhënien seksuale, bën të rritet kënaqësia dhe dëshira për seks. Kush është krijues dhe pak aventurier, nxiton i paduruar t'i provojë këto në marrëdhëniet seksuale.

Offline

 

#13 17.04.2008 22:19:36

UKA I SHARRIT
s.g reçica tetove
From: MAçEDONIJ
Registered: 07.03.2008
Posts: 36
Website

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

5- Lini imagjinatën të shpërthejë
Gratë që e duan seksin kanë edhe fantazi seksuale të shëndosha. Disa gra mundohen t'i shtypin ose t'i injorojnë fantazitë seksuale. Këtë e bëjnë se e konsiderojnë faj dhe bezdisje të kenë fantazi seksuale. Gratë, lidhur me fantazitë bëjnë këto dy pyetje: A është e vërtetë se kush fantazon nuk ka jetë seksuale të vërtetë? A është tradhti bashkëshortore kur fantazon seksualisht për dikë tjetër veç burrit? Të mos shqetësohen dhe të mos bëjnë të tilla pyetje, por t'i lënë fantazitë e tyre krijuese të rrjedhin lirisht. Fantazitë i ndihmojnë të eksplorojnë nëpër tabutë seksuale në mënyrën më të sigurt dhe më private. Askush nuk i di fantazitë e tyre. Ato janë rezervuari ku janë mbytur dëshirat e tyre sekrete, që ia kanë refuzuar vetes si gra të rritura dhe të përgjegjshme.

Offline

 

#14 17.04.2008 22:20:13

UKA I SHARRIT
s.g reçica tetove
From: MAçEDONIJ
Registered: 07.03.2008
Posts: 36
Website

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

5- Lini imagjinatën të shpërthejë
Gratë që e duan seksin kanë edhe fantazi seksuale të shëndosha. Disa gra mundohen t'i shtypin ose t'i injorojnë fantazitë seksuale. Këtë e bëjnë se e konsiderojnë faj dhe bezdisje të kenë fantazi seksuale. Gratë, lidhur me fantazitë bëjnë këto dy pyetje: A është e vërtetë se kush fantazon nuk ka jetë seksuale të vërtetë? A është tradhti bashkëshortore kur fantazon seksualisht për dikë tjetër veç burrit? Të mos shqetësohen dhe të mos bëjnë të tilla pyetje, por t'i lënë fantazitë e tyre krijuese të rrjedhin lirisht. Fantazitë i ndihmojnë të eksplorojnë nëpër tabutë seksuale në mënyrën më të sigurt dhe më private. Askush nuk i di fantazitë e tyre. Ato janë rezervuari ku janë mbytur dëshirat e tyre sekrete, që ia kanë refuzuar vetes si gra të rritura dhe të përgjegjshme.

Offline

 

#15 17.04.2008 22:21:34

UKA I SHARRIT
s.g reçica tetove
From: MAçEDONIJ
Registered: 07.03.2008
Posts: 36
Website

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

6- Masturboni
Gratë që e duan seksin më përpara dhe më shumë nga çdo gjë, duan veten e tyre. Kjo përkthehet: Ato masturbojnë. Duke masturbuar gratë kuptojnë se orgazma është edhe pak lëvizje larg. Kjo i mbush ato plot besim dhe i bën qenie seksuale. Askush të mos çuditet nga statistikat. Studimet tregojnë se më shumë se 2/3 e grave masturbojnë rregullisht. Deri sa ka kaq shumë gra në botë që masturbojnë, atëherë askush nuk duhet të hezitojë

Offline

 

#16 17.04.2008 22:24:19

UKA I SHARRIT
s.g reçica tetove
From: MAçEDONIJ
Registered: 07.03.2008
Posts: 36
Website

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

Performanca seksuale

Mendimet që një grua ka në kokë për seksin, kanë më shumë rëndësi nga kofshët e holla e të gjata, ose gjinjtë e kërcyer e të bëshëm që ajo dëshiron të ketë. Seksi është dhe duhet të jetë kënaqësi. Kur gruaja është e lodhur, e konsumuar dhe në kokë i sillen mendime e dyshime të tilla si: "Çfarë do mendojë ai për mua?","Jam e rëndomtë, jo tërheqëse dhe e pa përshtatshme për të " si dhe shumë të tjera si këto, pa dyshim, që edhe kënaqësia që do të marrë nga seksi nuk do të jetë e plotë. Fatkeqësisht, shumica e grave kanë mendime jo pozitive për trupin e tyre dhe për performancën seksuale. Në këto kushte ato duhet të mësojnë të përqendrohen në kënaqësinë dhe në mesazhet e shëndetshme reciproke që i dërgojnë njeri-tjetrit, gjatë marrëdhënies seksuale. Ato, gjatë aktit seksual nuk duhet të shqetësohen dhe ta kenë mendjen se si do të performojnë, por ta jetojnë marrëdhënien seksuale.

Offline

 

#17 17.04.2008 22:27:07

UKA I SHARRIT
s.g reçica tetove
From: MAçEDONIJ
Registered: 07.03.2008
Posts: 36
Website

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

Kujdesi për paraqitjen

Gratë që e pëlqejnë seksin e tregojnë konfidencën seksuale që ndjejnë çdo ditë dhe jo vetëm në raste speciale. Një grua që në jetën e përditshme e ndjen veten jo të modës dhe jo tërheqëse, ajo edhe në dhomën e gjumit nuk do të ndjehet seksi. Ajo që quhet "seks appeali" fillon me gjërat e vogla. Kush dëshiron të jetë një grua seksi, duhet të mendojë se vërtet është e tillë. Po qe se ajo e bën këtë për veten e saj edhe të tjerët do ta bëjnë dhe do të veprojnë në përputhje me të. Të gjitha gjërat që i ndihmojnë të duken më të mirë, gratë duhet t'i bëjë prioritete të tyre. Është zakon i mirë kur herë pas here gratë i hedhin të brendshmet e lira dhe i zëvendësojnë ato me të tjera, qofshin edhe të lira, por më të bukura e tërheqëse. Paraqitja dinjitoze, sjelljet plot mirësi dhe buzagaz, ecja plot konfidencë dhe mobilizim, janë elemente të domosdoshme që i bëjnë gratë të përjetojnë seksualitetin.

Offline

 

#18 17.04.2008 22:29:39

UKA I SHARRIT
s.g reçica tetove
From: MAçEDONIJ
Registered: 07.03.2008
Posts: 36
Website

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

Kënaqësitë në çift

Shumë gra gjatë marrëdhënies seksuale përqendrohen më shumë në kënaqësinë e partnerit dhe e harrojnë kënaqësinë e tyre. Ato kërkojnë të gjejnë pikat favorite të tij. E puthin partnerin nga të gjitha anët, pa guxuar t'i thonë se "më vjen mirë kur ndjej trupin tënd afër trupit tim" ose "më vjen mirë kur më puth në qafë", e të tjera si këto. Çdo grua duhet ta dijë se asnjë burrë kur është në shtrat me të nuk mendon se kofshët e saj janë të trasha. Këtë e mendon vetëm ajo, sepse gratë kanë tendencën t'i zmadhojnë të metat e tyre trupore dhe u mbetet mendja në gjëra të vogla, që askush nga burrat nuk i vë re kur është në shtrat. Gjatë marrëdhënies seksuale gruaja duhet të jetë plot besim. Vetëm konfidenca është ajo që do ta bëjë seksin më të kënaqshëm për të dy, për gruan dhe për partnerin e saj. Fantazitë inspirojnë për jetë seksuale në lartësi të reja të paprovuara.

Offline

 

#19 17.04.2008 22:33:22

UKA I SHARRIT
s.g reçica tetove
From: MAçEDONIJ
Registered: 07.03.2008
Posts: 36
Website

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

SEXY_TINA
KETA ISHKRUJTA PER TI TINA TE LEXESH DHE TE MENDOSH PAK PER SEXYN HAHAHA NGA
UKA I SHARRIT TETOV
0;32/18.04.2008 TEPESHENDES TINA TUNG

Offline

 

#20 26.04.2008 23:55:08

CAVAS
i/e regjistruar
Registered: 29.02.2008
Posts: 5

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

Un kurr se kam dit se qka eshte sexy i vertet perderisa kam pas mardhanie me nje shqiptare vitin e kaluar dhe kurr se harroj!

Offline

 

#21 28.04.2008 09:08:59

Joni
i/e regjistruar
Registered: 07.03.2008
Posts: 34

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

10% e femrav shqiptare din me bo at sex-in e qart qe din me te knaq ,90% tjerat ngurroj si me qen te vdekura fare

Offline

 

#22 29.04.2008 21:22:45

driloni
i/e regjistruar
Registered: 25.04.2008
Posts: 10

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

hahah  :D lol 
  femrat  shqiptare jo kto me dit jo kush tjeter qe  jan  bo krejt  kurva  tu punu neper  europe   neper dritare  ce na murren  ftyren  qe  ka te  shkojsh  sheh   edhe per  disa  raste qe  i kam pa shqiptarkat me zezak edhe me  femije  bile  edhe pi..hi  si  han  thot ( qe po me qin ma  fort )  po krejtve  ktyne kurvat ja  qifsha pidhin  spo di  tjeter    veq  deshta me thon se din mire  bile ne perjashtim prej disave  ju kerkoj  falje  yo yo  from  fucking  belgium &  it is  the  same  everywhere fucked up

Offline

 

#23 29.04.2008 21:23:03

driloni
i/e regjistruar
Registered: 25.04.2008
Posts: 10

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

hahah  :D lol 
  femrat  shqiptare jo kto me dit jo kush tjeter qe  jan  bo krejt  kurva  tu punu neper  europe   neper dritare  ce na murren  ftyren  qe  ka te  shkojsh  sheh   edhe per  disa  raste qe  i kam pa shqiptarkat me zezak edhe me  femije  bile  edhe pi..hi  si  han  thot ( qe po me qin ma  fort )  po krejtve  ktyne kurvat ja  qifsha pidhin  spo di  tjeter    veq  deshta me thon se din mire  bile ne perjashtim prej disave  ju kerkoj  falje  yo yo  from  fucking  belgium &  it is  the  same  everywhere fucked up

Offline

 

#24 29.04.2008 21:23:16

driloni
i/e regjistruar
Registered: 25.04.2008
Posts: 10

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

hahah  :D lol 
  femrat  shqiptare jo kto me dit jo kush tjeter qe  jan  bo krejt  kurva  tu punu neper  europe   neper dritare  ce na murren  ftyren  qe  ka te  shkojsh  sheh   edhe per  disa  raste qe  i kam pa shqiptarkat me zezak edhe me  femije  bile  edhe pi..hi  si  han  thot ( qe po me qin ma  fort )  po krejtve  ktyne kurvat ja  qifsha pidhin  spo di  tjeter    veq  deshta me thon se din mire  bile ne perjashtim prej disave  ju kerkoj  falje  yo yo  from  fucking  belgium &  it is  the  same  everywhere fucked up

Offline

 

#25 23.02.2010 06:17:47

gago
i/e regjistruar
Registered: 03.02.2010
Posts: 111

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

jo

Offline

 

#26 23.02.2010 08:28:58

kari madh
i/e regjistruar
Registered: 22.02.2010
Posts: 99

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

din din edhe shum bile ..

Offline

 

#27 24.02.2010 00:03:01

dDoOgGy`RiIdDe
i/e regjistruar
Registered: 23.02.2010
Posts: 30

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

femrat shqiptare.. DIN me boO Shum mMIr..  per me arrit me knaq ni mashkUll mujn me ja arriit...

Offline

 

#28 24.02.2010 11:39:39

vera
i/e regjistruar
Registered: 20.02.2010
Posts: 134

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

o,uka i sharrit, ke dhon ni koment shum te mir,keso tema bon me shkru te gjith,e ma shum

Offline

 

#29 20.02.2012 13:25:53

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

Poooooo

Offline

 

#30 24.10.2012 07:24:55

Angjelina
i/e regjistruar
From: Zvicer / Peja
Registered: 23.10.2012
Posts: 30

Re: A dinë femrat shqiptare te bëjnë seks ??????

Po more qysh sdin!  SHQIPTARET E BOJN MA SE MIRI!!! :D


a Lady should be two things: classy and fabulous! I have the Pussy, so I make the THE RULES!!! ;-)

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting