FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 19.09.2015 22:20:09

Kaltrina
ohhh bejbiiii
From: Prishtina
Registered: 20.01.2008
Posts: 426
Website

Dëshironi ta bëni të lumtur të dashurin tuaj?

Secili mashkull e dëshiron seksin, madje në cilën do formë që do t’ia ofroni do të bëhet i lumtur. Mirëpo, nëse përpiqemi diç më shumë dhe do ta “shpërbleni” me poza të këndshme, lumturia e tij do të jetë e pafund. Mëson se si mund t’i kënaqni sa më shumë meshkujt.

Poza e qenit

Meshkujt e duan “doggy style”. Femra ulet në duar dhe këmbë dhe merr pozitën e nënshtrimit. Kjo pozë shumicën e meshkujve i kënaq! Në pozën e këtillë mashkulli dominon dhe e udhëheq lojën. Veç kësaj, poza e tillë mashkullit i mundëson penetrim edhe më të lehtë, edhe më të thellë, andaj krijon bindjen që penisi i është më i gjatë. Nuk duhet lënë anash pamjen e prapanicës e cila në atë pozë i ofrohet.

Seksi oral

Asnjë mashkull nuk do ta refuzojë kënaqësinë që ia ofron seksi oral. Seksi i mirë oral është ëndërr e çdo mashkulli. Filloni me prekje të buta dhe të lehta, duke shpejtuar dalëngadalë tempin. Pasi që një kohë ta keni kënaqur me dorë, filloni me prekje të lehta me buzë. Përdorni duart dhe buzët, ndërkaq frymëmarrja e tij do të mund t’ju udhëheqë. Nëse do ta surprizoni edhe me inicimin e seksit oral, lumturia e tij do të jetë e pafund.

Poza e lugës

Ndoshta nuk do ta pranojë haptazi, sepse fjala është për pozë të afërt, mirëpo meshkujt kënaqen me të ashtuquajtur pozë luge. Kthejani shpinën, ndërkaq ai le të jetë i puthitur për ju me pjesën e përparme të trupit. Prapanicën kthejeni nga ai dhe përcaktojani ritmin e penetrimit. Kjo pozë mundëson prekjen e klitorisit, ndërkaq këtë mund ta bëni ose ju vetë ose partneri. Kënaqësia për femrën është e sigurt, por edhe për mashkullin, sepse i krijon kënaqësi kur e sheh se di dhe mund ta kënaqë partneren.

Offline

 

19.09.2015 22:20:09

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting