FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 19.09.2015 22:31:06

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Meshkuj e femra: 10 këshilla për seksin magjik

Vjen e qartë se meshkujt dhe femrat, janë nga dy botë krejtësishtë të ndryshme, madje edhe kur vjen fjala te seksi. Femrat janë më të pasionuara, ato përfshihen më emocionalisht në një lidhje, ndryshe është për meshkujt, ata mendojnë vetëm për aktin fizik.

Pikërisht prej këtyre dallimeve është thelluar humnera, që shoqërohet me keqkuptime dhe ju mbeteni të pakënaqur në shtrat. Pra, kush janë gjërat që gratë do donin që burrat e tyre të bënin gjatë seksit?

10 këshilla që të triumfoni në seks:

Kushtoj vëmendje zonave erotike – Trupi i femrës është plotë zona erotik dhe se burrat duket se nuk dinë asgjë. Nuk janë vetëm gjinjtë, të pasmet dhe vagina, ka shumë mënyra të tjera për që të nxehësh një grua gjatë seksit.
Mësoni t’i kapni thithkat– Kur ajo të përfundoj në shtrat me një burrë, shpesh ndodh që ky i fundit nuk e di se si të “menaxhoj” thithkat e gruas dhe përfundon duke prekur gjoksin e saj në mënyrë të gabuar. Sekreti është që të përqëndroheni dhe të kuptoi se sa partnerja juaj eksitohet.
Mos harroni gjoksin gjatë seksit – Gjoksi nuk duhet të stimulohet shkurt gjatë aktit. Vazhdoni të “luani” me gjoksin dhe kështu në rrjedhën e marrëdhënieve partnerja mund të ketë orgazmë shumë më intensive.
Përdorni gishtin tuaj edhe në seks oral – Quhet seksi oral, por nuk do të thotë se është i ndaluar plotësisht përdorimi i gishtave. Burrat shpesh nuk e dinë se përzierje e përsosur për të arritur orgazmë te partnerja janë përdorur dhe duart bashkëshortore.
Mbani krevat të pastër – Nga një dhomë e pistë, rroba grumbull, mbështjellëse karameleje të shpërndara nëpër dhomë mund të bjerë epshi i një gruaje. Kur ftoni të dashurën e tuaj në shtëpi, së pari duhet të siguroheni se ju i keni bërë një pastrim shtëpisë.
Nuk ka asgjë të keqe që gjatë aktit t’i tërheqësh flokët– Jo të gjithë burrat e dijnë se gratë duan t’i tërheqësh flokët gjatë seksit, pasi ato eksitohen shumë. Është një gjest i lashtë, i pasionuar dhe stimulon mbaresa nervore.
Mos harroni puthjet eksituese – Femrat duan të puthen gjatë seksit, për shkak se ato ndihmojnë për të arritur një shkallë të caktuar të eksitimit. Vetëm në këtë mënyrë janë në gjendje të lehtë të arrijnë kulmin e kënaqësisë gjatë seksit.
Mos harro qëllimin e seksit, orgazmën – Gratë nuk arrijnë orgazëm të lehtë dhe kanë nevojë për një partner të bukur, aktiv dhe gjithashtu në gjendje për t’ia bëj orgazmën asaj më të lehtë. Por, meshkujt shpesh mendojnë vetëm për kënaqësinë e tyre, duke harruar se femra shkon në kërkim të kënaqësisë.
Surpriza – Pjesa më e mirë e seksit të improvizuar nuk është vetëm “vija e finishit”, por adrenalin që ajo merr pasi të jenë zënë në befasi. Surprizat janë gjithmonë të improvizuara dhe shumë të dashur nga femrat.
Mos merrni frymëzim nga videot porno -Pornot shpesh janë shumë ekstreme në krahasim me jetën reale.

Offline

 

19.09.2015 22:31:06

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting