FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 22.09.2009 08:36:33

Psikologu
Administrator
From: Prishtinë
Registered: 02.11.2006
Posts: 439
Website

Bëni seks, forcojeni imunitetin

Bërja rregullisht dashuri, përmirëson qarkullimin e organeve vitale dhe parandalon depresionin. Ja edhe disa arsye për shkak të cilave urgjentisht duhet që të ‘gjuheni’ në seks.

1. Femrat që kanë marrëdhënie seksuale bile njëherë në javë kanë cikle të rregullta të menstruacioneve. Studimi ka treguar që ato që kryejnë seks rregullisht kanë më shumë estrogjene nga ato që këtë e bëjnë më rrallë apo nuk e bëjnë kurrë.

2. Përgjatë seksit humben edhe kalori. Shkencëtarët vlerësojnë se gjatë bërjes dashuri humben së paku 30 kalori në çdo minutë.

3. Seksi i forcon muskujt e komblikut që janë shumë të rëndësishëm për pozitën e drejtë të trupit, shpinën dhe barkun.

4. Seksi lehtëson edhe mundimet e menstruacioneve. Studimi në të cilin kanë marrë pjesë më shumë se 1.000 femra ka treguar që ato që rregullisht kënaqen në marrëdhënie seksuale nuk kanë dhimbje gjatë menstruacioneve. Kjo ndodh për shkak të tkurrjes të mitrës e cila gjatë orgazmës zvogëlon tendosjen e muskujve.

5. Seksi lehtëson edhe stresin. Njerëzit që janë të kënaqur me jetën e tyre seksuale nuk janë depresiv, në ankth, të dhunshëm apo me disponim ‘armiqësor’.

6. Shëron kokëdhembjen. Femrat që vuajnë nga migrena pas seksit ndihen më mirë dhe dhimbjet zhduken.

7. Ruan zemrën dhe enët e gjakut. Personat që janë të kënaqur me jetën e tyre seksuale më pak sëmuren nga kanceri, sëmundjet ‘autoimune’ dhe infeksionet, dhimbjet në shpinë, hemorroidet, shtypja e lart e gjakut, astma, ekzema, trashja, pagjumësia…

Offline

 

22.09.2009 08:36:33

AdBot
Advertisements

#2 20.09.2015 00:12:09

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Re: Bëni seks, forcojeni imunitetin

Seks ilac per krejt smundjet hahaha

Offline

 

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting