FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 20.09.2015 04:50:06

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Ushqimet që ju largojnë dëshirën për seks!

Nuk keni shumë dëshirë për të bërë seks? Atëherë, një ndër arsyet kryesore mund të jetë edhe ushqimi. Ja se cilat ushqime nuk duhet ti hani, në mënyrë që të keni dëshirë për seks.

Alkoholi

Harrojeni epshin, nëse para gjumit pini disa gota alkohol. Disa gëllënjka alkohol mund të ju dërgojnë në humbjen e dëshirës për seks. Nëse e shikoni, se nuk po ecën mirë, atëherë pini dy gota ujë.

Djathi

Ju pëlqen djathi? Përgjigjja është e thjeshtë, djathi nuk bën të konsumohet para darkës. Djathi që bëhet nga qumshti i lopës, mund të ketë të pranishme hormone sintetike, të cilat mund të ndikojnë negativisht në dëshirën tuaj për të pasur marrëdhënie seksuale.

Ushqimet e konservuara

Në shumicën e rasteve, ushqimet e konservuara përmbajnë sasi të lartë të natriumit, e cila mund të shkaktojë tension të lartë dhe të zvogëlojë dëshirën për marrëdhënie seksuale.

Offline

 

20.09.2015 04:50:06

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting