FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 20.09.2015 04:56:26

Sexy_TINA
Shqiptare me violinë
From: Stockholm - SWEDEN
Registered: 08.11.2007
Posts: 825
Website

Fantazi seksuale, përderisa jeni në një lidhje serioze?

antazia është vetëm një kënaqësi me potencial erotik, megjithatë shumica nga e njerëzve e konsiderojnë si tradhëti.

Sipas, studimeve për marrëdhënie seksuale, një gjë e tille ndodh te 98% e meshkujve, dhe te 80% e grave, transmeton Gazeta Blic.

Hulumtimet e fundit kanë konfirmuar, se fantazitë seksuale me një person të njohur, që nuk është partneri i tyre është i dukshëm si te burrat, ashtu edhe te gratë. Madje, studimi ka zbuluar se shumica e grave e kanë një mostër që e mbajnë sekret nga partneri i tyre.

Dhe mëqe një gjë e tillë është e zakonshme për të dy palët, atëherë do të ishte më mire që partnerit tuaj t’ia bëni të ditur mbi fantazite tua, por një gjë e tillë do sjell edhe pasoja. Kjo mund të jetë shkaktari kryesor i lindjes së xhelozisë, transmeton Gazeta Blic.

Por, në të vërtetë, sa më të pazakonta të jenë fantazitë, aq më e padobishme do të jetë të dijë partneri juaj.  Një gjë e tillë, mund të shkatërrojë realitetin që ju keni krijuar në mendjen tuaj, transmeton Gazeta Blic.

Nëse, ajo që sillet në mendjen e partnerit nuk ju pëlqen, dhe e shikoni si më të ndezur dhe më të ndjeshëm karshi jush, mos pyesni shumë, nëse doni të shkatërroni lidhjen tuaj. Mjafton të mbyllni sytë, dhe të përdorni imagjinatën tuaj.

Offline

 

20.09.2015 04:56:26

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting