FORUMI EROTIK "KOSOVARJA"

You are not logged in.

Adverts

Adverts

#1 06.04.2007 02:40:41

Psikologu
Administrator
From: Prishtinë
Registered: 02.11.2006
Posts: 439
Website

Pra, seksi është vetëm akt biologjik apo...?

Edukata seksuale ka munguar plotësisht në shoqërinë tonë shqiptare. Si pasojë sot nuk dimë ta ndërtojmë jetën tonë seksuale me partnerin që e kemi. Shpesh herë e banalizojmë deri në ekstrem nocionin "SEKS".
Pse nuk kemi guxim ta shtrojmë qetë dhe pa paragjykime këtë pjesë kaq të rëndësishme të jetës?!

- A ndikon jeta seksuale në rregullimin e marrëdhënjeve të përgjithshme në jetë me partnerë?

- Seksi nuk është vetëm kënaqësi e çastit, por është kënaqësi që gjatëjeton qindra herë më tepër se sa momenti i orgazmës, apo?
Pra, seksi është vetëm akt biologjik apo...?

Offline

 

06.04.2007 02:40:41

AdBot
Advertisements

Adverts

Board footer

Powered by FluxBB
Hosted by PunBB-Hosting